Tortilla (shells, hard) | 8 stuks |
Gehakt (rund) | 500 gr |
Bruine bonen (pot) | 400 gr |
Mais (blik) | 300 gr |
Chilipoeder | 2 eetl |
Nootmuskaat | 1 eetl |
Zout | |
Oregano | 1 eetl |
Paprikapoeder | 2 eetl |
Knoflookteen | 1 stuks |
Crème Fraîche | 200 ml |
Salsa saus | 300 ml |
Guacamole | 300 ml |
Geraspte oude kaas | 200 gr |
|
Roerbak gehakt met fijn gesneden knoflook, zout, chilipoeder, nootmuskaat en 1 eetl paprikapoeder. Roerbak uitgelekte bonen met oregano en 1 eetl paprikapoeder Bak de tortilla shells kort aan beide kanten in een droge hete koekenpan. Tortilla shell vullen met gehakt, bonen en mais.
Geraspte oude kaas er over en sauzen naar keuze Bereidingstijd: 00:30 Resultaat: 1 stuks |