Ui | 1 stuks |
Zout | |
Bouillon (groente) | 800 ml |
Peper (zwart) | |
Kummel | |
Korianderzaad | |
Komijn (poeder) | |
Olijfolie | |
Bleekselderij | 0.5 stuks |
Kikkererwten (blik) | 500 gr |
Aardappels (bloemig) | 1 stuks |
Prei | 4 stuks |
Worcestersaus | |
|
Kleingesneden knoflook en ui fruiten in de olijfolie, dan gesnipperde prei er bij en wat laten slinken. Dan de kleingesneden aardappel en bleekselderij met de groente bouillon erbij en kruiden met kummel, komijn, korianderzaad en zwarte peper. Uurtje laten pruttelen en dan grof pureren. Indien noodzakelijk extra vocht toevoegen en afmaken op smaak met o.a. een scheut worchestersaus. Bereidingstijd: 01:30 Resultaat: 6 stuks |