Patisserie
Monchou taart
x
Monchou200 gr
Frambozen100 gr
Melk4 eetl
Slagroomversteviger8 gr
Vanillesuiker5 gr
Kristal Suiker150 gr
Maria biscuit200 gr
Boter120 gr
Slagroom250 ml
Bosbessen100 gr
Zorg dat de monchou op kamertemperatuur is.
Verkruimel de biscuit, smelt de boter en roer door elkaar. Bedek de bodem van de springvorm met bakpapier en druk hier de biscuitbodem gelijkmatig goed aan. Zet in de koelkast.
Je kan ook bastognekoeken gebruiken in plaats van biscuit, maar dan 90 gram boter toevoegen ipv 120.
Klop de slagroom stijf met de slagroomversteviger. Klop in een andere kom de monchou met de suiker, de melk en de vanille tot een romige massa. Vouw beiden door elkaar en verdeel over de bodem. Minstens 3 uur laten opstijven.
Voor het serveren garneren met het fruit.

Bereidingstijd: 01:00
Resultaat: