Patisserie
Cupcakes met witte chocolade en framboos
x
Boter125 gr
Chocolade (wit)200 gr
Jam (Framboos)150 gr
Frambozen175 gr
Kristal Suiker100 gr
Zelfrijzend bakmeel150 gr
Eieren (heel)2 stuks
Slagroom100 ml
Houd 12 mooie frambozen apart voor de garnering
Smelt de boter en los er 90 gram van de witte chocolade in op. Voeg de suiker, de jam en de rest van de frambozen toe en roer kort door.
Klop de eieren los en voeg toe aan het mengsel, roer er als laatste de bloem doorheen en vul een muffinvorm plaat (12 stuks).
Bak de muffins gaar en bruin in 25 minuten op 180 graden en laat ze afkoelen.
Smelt de rest van de chocolade in de slagroom en laat dit iets afkoelen. Klop het mengsel stijf en bedek hiermee, samen met de laatste frambozen, de cupcakes.

Bereidingstijd: 00:45
Resultaat: 12 stuks