Patisserie
Tompouce
x
Banketbakkersroom250 ml
Bladerdeeg3 stuks
Slagroom100 ml
Poedersuiker20 gr
Kristal Suiker5 gr
Vanillesuiker5 gr
Jam (Framboos)2 eetl
Frambozenlimonade1 theel
Snij de blaadjes bladerdeeg in tweeen en bak ze in 12 minuten goudbruin op 225 graden.
Klop de slagroom met de kristalsuiker en de vanille stijf.
Roer met de poedersuiker en de limonade een glazuur.
Zorg dat alles is afgekoeld tot kamer- of koelkast temperatuur.
Besmeer twee stukjes bladerdeeg met de jam, besmeer twee andere stukjes bladerdeeg met het glazuur en besmeer de twee laatste hoog met de banketbakkersroom.
Stapel de tompouce door onderop de met jam besmeerde, daarop die met banketbakkersroom (goed aandrukken) en daarop de glazuurlaag. Smeer met een mes de randen goed dicht tot een compact geheel.
Spuit de slagroom in een streep over het glazuur.

Bereidingstijd: 01:00
Resultaat: 2 stuks